Twitter Hyves Facebook Mail
Recent geplaatste filmpjes
Origineel huwelijksaanzoek
Origineel huwelijksaanzoek
1 april - munt vastlijmen
1 april: munt vastlijmen
21 kaarten optillen
21 kaarten optillen
Zwaartekracht voor de gek
Zwaartekracht voor de gek

Smokkelaar

In Mexico wordt heel wat gesmokkeld. Op een dag rijdt er een Mexicaan op de fiets richting grens met een baal zand op zijn rug. De douanier sommeert hem te stoppen: "Stop! Ik wil zien wat er in die zak zit."

De man zegt dat er zand in zit. De douanier vraagt hem om de zak te legen en ja hoor, er zit alleen maar zand in, dus laat hij hem gaan. Dit gebeurt elke week weer, wel twee of drie keer per week en de douanier vermoedt dat er iets niet pluis is.

Op een dag is hij aan de andere kant van de grens. Hij zit in het cafe wat te drinken en ziet die man binnenkomen. Hij loopt naar de Mexicaan toe en zegt: "Ik heb je bij de grens gezien, maar nu ben ik niet in functie. Ik haal een drankje voor je."

Ze drinken wat en hij zegt tegen de man: "Luister, even over wat er bij de grens gebeurt. Jij zit op je fiets met je zandzak en als ik erin kijk zit er altijd zand in. Ik heb sterk het vermoeden dat je iets smokkelt. Vooruit, we zijn nu vrienden, ik zal je niet aangeven, maar zeg me wat je smokkelt."

En de Mexicaan antwoordt: "Fietsen."Waar of niet??
Is dit een waargebeurd verhaal of een verzonnen verhaal?
Waar
Niet waar
Disclaimer