Twitter Hyves Facebook Mail
Recent geplaatste filmpjes
Regenboog Cocktail
Regenboogcocktail
Raar voetbalschot
Raar voetbalschot
Andy Roddick uit zijn frustratie
Andy Roddick uit zijn frustratie
ingewikkeld biljartschot
Ingewikkeld biljartschot

Achtergelaten echtgenote

Een ouder echtpaar is met de camper op weg naar Zuid-Frankrijk. De weg is lang en saai en buiten is het warm. Terwijl haar echtgenoot rijdt, besluit de vrouw in bed een dutje te gaan doen.

Na een paar uur stopt de man langs de kant van de weg voor een korte plaspauze. De echtgenote wordt wakker omdat de auto stilstaat, en besluit buiten even haar benen te strekken. De weg is verlaten en aangezien er verder geen mensen te zien zijn en het lekker weer is, besluit de vrouw zich niet aan te kleden. Ze stapt naakt naar buiten.

De man, in de vaste overtuiging dat zijn vrouw nog achterin ligt te slapen, kruipt een minuut later achter het stuur en rijdt weg.

De vrouw rent achter de camper aan, maar haar man ziet haar niet. Even later rijdt er een Hells Angel langs op een motor. Hij stopt als hij de vrouw langs de kant van de weg ontwaart. Wanneer hij hoort wat er gebeurd is, biedt hij de vrouw een lift aan en zet de achtervolging in.

De echtgenoot kan een paar minuten later zijn ogen niet geloven als hij wordt ingehaald door een stoere motorrijder met achterop zijn naakte echtgenote.

Deel via:

Waar of niet??
Is dit een waargebeurd verhaal of een verzonnen verhaal?
Waar
Niet waar
Disclaimer