Twitter Hyves Facebook Mail
Recent geplaatste filmpjes
Truc met brandende kaars
Truc met brandende kaars
Voetbaltrucjes
Voetbaltrucjes
Heel snel omkleden
Heel snel omkleden

Ren je slank

De vliegende kat

Een echtpaar vindt op een dag een jonge kat en ze houden het dier. Na een paar dagen zit de poes bovenin een boom in de achtertuin te mauwen. Ze durft niet naar beneden. Na vele hulppogingen

belt de man de brandweer. De beschikbare ladder blijkt te kort en dus besluiten ze tot een andere aanpak: een van de brandweerlieden klimt omhoog op de ladder, en bindt een touw vast aan een tak. Het andere eind van het touw wordt aan de brandweerauto vastgebonden.

Terwijl de brandweerauto langzaam achteruit rijdt, buigt de boom. Het idee is dat de kat op die manier binnen bereik komt van de brandweerman en eenvoudig uit de boom geplukt kan worden. Voordat dat het zover is, breekt de tak af. De boom zwiept terug en lanceert het poesje, dat met een angstige mauw door de lucht vliegt en uit het zicht verdwijnt. Een dagenlange zoektocht levert niks op.

Na een week komt het echtpaar in de supermarkt een achterbuurman tegen die met een zak kattenvoer bij de kassa staat. ‘Ik wist niet dat jullie een kat hadden’, zegt de voormalige katteneigenaar.
‘Je gelooft nooit wat er gebeurd is’, zegt de achterbuurman. ‘Ik zat vorige week in de tuin te lezen, toen er opeens een poes uit de lucht viel die bovenop mijn krant landde.’

Deel via:

Waar of niet??
Is dit een waargebeurd verhaal of een verzonnen verhaal?
Waar
Niet waar
Disclaimer