Twitter Hyves Facebook Mail
Recent geplaatste filmpjes
apartste mannelijke turner
Apartste mannelijke turner
Vogel voert mens
Vogel voert mens
Heel snel omkleden
Heel snel omkleden
Man tegen hond eetwedstrijd
Man tegen hond eetwedstrijd

Kangoeroe

Twee Europese toeristen in Australie besluiten om met een gehuurde pick-up truck de woeste leegte van het Australische binnenland door te trekken. Ze laden hun auto vol met water, proviand en veel bier.

Op de tweede dag, honderden kilometers verwijderd van de dichtstbijzijnde nederzetting, besluit een van de toeristen eens lekker flink te 'gassen'. Dat is allemaal erg leuk, tot er plotseling uit de bosjes een kangoeroe springt.

Met vertraagde reflexen als gevolg van het vele bier, weet de chauffeur de kangoeroe niet meer te ontwijken. Het dier klapt tegen de voorkant en stuitert over de auto heen. De toeristen stoppen en gaan geschrokken bij het aangereden dier kijken. Die ligt schijnbaar ongedeerd en levenloos op de weg.

Wanneer de toeristen een beetje over hun schrik heen zijn, besluiten ze tot een geintje. Uit de auto pakken ze hun camera en om de beurt poseren ze bij hun 'jachttrofee'. Dan besluit een van de twee toeristen dat het wel leuk is om de kangoeroe een beetje aan te kleden. Hij zet de kangoeroe overeind tegen een boom en trekt hem zijn jasje aan.

Opeens komt de kangoeroe bij kennis en voor de toeristen doorhebben wat er aan de hand is, maakt hij dat hij wegkomt, terwijl hij het jasje nog aan heeft. Daarin zaten niet alleen de paspoorten en het geld van de twee. Ook de autosleutels verdwijnen met grote sprongen de wildernis in.

Pas vier dagen later worden de hongerige en uitgedroogde toeristen door de Australian Rescue Services gevonden.Deel via:

Waar of niet??
Is dit een waargebeurd verhaal of een verzonnen verhaal?
Waar
Niet waar
Disclaimer