Twitter Hyves Facebook Mail
Recent geplaatste filmpjes

Grootste borsten ter wereld blijven groeien
Blinde man plast op mensen
Blinde man plast over mensen
Vingervlug
Vingervlug
Vogel voert mens
Vogel voert mens

Salarisverhoging

Een vrouw krijgt een aanstelling als lerares op een middelbare school. Wanneer de vrouw na anderhalve maand nog steeds geen salaris heeft ontvangen, belt ze met de administratie om te vragen waar het geld blijft. De administratie vertelt haar dat er helemaal geen dossier van de vrouw bekend is en dat ze dus ook geen geld kunnen overmaken.

 

De vrouw krijgt het advies een maand te wachten om te kijken of ze dan wel geld krijgt. Maar ook de maand erna: geen geld. De lerares belt weer, maar de administratie blijft volhouden dat de vrouw niet bestaat. Er is geen personeelsdossier van haar te vinden.

Uiteindelijk, twee dagen voor de derde maand, krijgt de lerares een telefoontje van de administratie. Haar dossier is terecht.

Een stagiaire die op de administratie is komen werken, is nogal klein van stuk en had daardoor problemen met de hoogte van haar stoel. Daarom had ze het eerste dat ze tegenkwam, een stapel dossiers, op haar stoel gelegd, zodat ze beter kon typen. Het is niet bekend hoeveel andere docenten op die manier maandenlang hun salaris mis zijn gelopen.Deel via:

Waar of niet??
Is dit een waargebeurd verhaal of een verzonnen verhaal?
Waar
Niet waar
Disclaimer