Twitter Hyves Facebook Mail
Recent geplaatste filmpjes
's Werelds snelste drinker
's Werelds snelste drinker
Man versus Lamborghini
Man versus Lamborghini

Ren je slank
'ongelukje' bij wereldrecord
'Ongelukje' bij wereldrecord

Tuinkabouter op reis

Een echtpaar uit Delft heeft een leuk voortuintje met daarin een vijvertje, een molentje en een kabouter die toezicht houdt op alles.

Op een morgen opent de vrouw de gordijnen en tot haar grote verbazing is de kabouter verdwenen. De vrouw alarmeert haar man die stomverbaasd naar buiten loopt naar de plaats van het misdrijf. Even later komt de man binnen met een briefje.

‘Beste mensen, het is al zo lang geleden dat ik er eens uit ben geweest, ik ben er echt aan toe. Tot over onbepaalde tijd.

Met vriendelijke groet,

Paulus de Boskabouter’

In de maanden na de verdwijning ontvangt het echtpaar regelmatig foto's waarop de kabouter te zien is, onder andere bij de Chinese Muur en het Vrijheidsbeeld. Meestal staan er schaarsgeklede vrouwen om de kabouter heen. Bij de foto's zit altijd een kort berichtje waarin de kabouter vertelt dat het goed met hem gaat en dat hij voorlopig niet naar huis komt.

Precies een jaar na de verdwijning staat de kabouter op zijn oude, vertrouwde plekje naast de molen en de vijver. Weer is er een briefje: ‘Hai, ik ben er weer. Ik heb een leuke tijd gehad maar kreeg toch een beetje heimwee.’Deel via:

Waar of niet??
Is dit een waargebeurd verhaal of een verzonnen verhaal?
Waar
Niet waar
Disclaimer