Twitter Hyves Facebook Mail
Recent geplaatste filmpjes
Hoe pel je een banaan als een aap?
Hoe pel je een banaan?
Optische illusie
Optische illusie
Man waardeert 1 april grap niet
Man waardeert 1 aprilgrap niet
Kaarttruc
Kaarttruc

Aanzoek op scorebord, maar vrouw haalt net pilsjes

Greg Altringer uit het Amerikaanse Great Falls had er goed over nagedacht. Tijdens een honkbalwedstrijd zou hij zijn vriendin Erica Kresage ten huwelijk vragen door op het scorebord 'Erica, will you marry me?' te laten verschijnen. Al verliep dat echter niet zoals gepland. Net op het moment dat de boodschap op het bord verscheen, was zijn vriendin twee verfrissende biertjes gaan halen.

 

'Greg had me tijdens de pauze om een drankje gestuurd omdat hij iedereen rondom ons wilde inlichten wat er te gebeuren stond. Hij gaf zijn gsm en fotoapparaat aan de toeschouwers die achter ons zaten om mijn reactie vast te leggen', vertelde Erica aan de Amerikaanse nieuwszender ABC News.

Alle moeite bleek echter voor niets geweest toen de boodschap op het scherm verscheen en Erica nergens te bespeuren viel. 'Het spel had minder lang geduurd dan gewoonlijk en de wachtrij voor de drankjes was langer dan verwacht. Het liep dus helemaal niet zoals ik het wilde', doet Greg zijn relaas. Daarom besloot de man dan maar op de ouderwetse manier de hand van zijn vriendin te vragen en ging hij door de knieën. Gelukkig antwoordde Erica volmondig 'ja'. En toen de Chicago Cubs de wedstrijd wonnen, kon de dag al hellemaal niet meer stuk.

 


Bron: de Volkskrant
Deel via:

Disclaimer