Twitter Hyves Facebook Mail
Recent geplaatste filmpjes
Truc met brandende kaars
Truc met brandende kaars
Pianist zonder armen
Pianist zonder armen
Man versus Lamborghini
Man versus Lamborghini
Massage van een olifant
Massage van een olifant

Aliens saboteerden kernraketten

Buitenaardse wezens hebben nucleaire complexen van de Amerikanen en de Britten geïnfiltreerd om kernraketten te saboteren. Dat hebben zes Amerikaanse oud-officieren en een onderofficier bekendgemaakt op een persconferentie in Washington.

De voormalige militairen, die in de jaren zestig bij de Amerikaanse luchtmacht werkten, hebben naar eigen zeggen ooggetuigeverslagen verzameld van meer dan 120 militairen. Daaruit zou onder meer blijken dat enkele kernraketten een storing vertoonden op het moment dat er een 'diskvormig object' over het desbetreffende complex vloog. De meest recente waarneming zou dateren van 2003.

Ook de oud-officieren zelf hebben onverklaarbare dingen gezien. Kapitein Robert Salas deed tijdens de persconferentie verslag van een incident op Malmstrom Air Force Base in Montana in 1967. Een object zweefde boven het complex, waarna tien raketten om onverklaarbare reden zouden zijn stilgelegd. 'Een week later gebeurde precies hetzelfde. Blijkbaar hebben deze objecten - waar ze ook vandaan mogen komen - een grote interesse in onze raketten. Persoonlijk denk ik dat de objecten niet van Aarde afkomstig zijn.'

Volgens Salas heeft de Amerikaanse luchtmacht hem destijds verboden om over de incidenten te spreken. 'Het leger liegt over de veiligheid van onze bases voor wat betreft deze niet-geïdentificeerde objecten, en wij kunnen dat bewijzen.'

Ook de RAF-luchtmachtbasis Bentwaters nabij Ipswich zou zijn getroffen door een aanval van de buitenaardse wezens. Kolonel Charles Halt maakt gewag van UFO's die het complex met lichtstralen beschenen. Op de radio hoorde hij even later dat ze zouden zijn geland in het gebied waar de nucleaire wapens waren opgeslagen. Ook Halt denkt dat zowel de VS als Groot-Brittannië de incidenten onder het tapijt probeert te vegen.

De groep officieren wil binnenkort geheime overheidsdocumenten openbaar maken, die definitief moeten bewijzen dat de buitenaardse wezens al sinds 1948 regelmatig met de Britse en Amerikaanse kernwapens hebben gerommeld.


Bron: VK.nl
Deel via:

Disclaimer