Twitter Hyves Facebook Mail
Recent geplaatste filmpjes
ingewikkeld biljartschot
Ingewikkeld biljartschot
Vogel voert mens
Vogel voert mens

13-jarige leest 13.000 woorden per minuut
Ronaldinho schiet tegen de lat
Ronaldinho schiet tegen de lat

Bedrijf ontslaat per ongeluk alle werknemers

Het was geen gewone vrijdag bij de Britse investeringsmaatschappij Aviva Investments. Alle 1.300 werknemers kregen van de personeelsdienst een ontslagbrief via e-mail. In de mail (die eigenlijk voor een werknemer bedoeld was) werd gevraagd alle bedrijfseigendommen en pasjes terug te geven en alle wachtwoorden door te geven.

 

Ook werd benadrukt dat de bedrijfsgeheimen niet mochten worden doorgegeven. Koude, harde, zakelijke woorden die werden verzacht met de slotzin: 'Ik wil van de mogelijkheid gebruik maken je te bedanken en je het allerbeste toe te wensen voor de toekomst.'

We hebben er het raden naar hoe de sfeer was in het bedrijf bij het lezen van de mail: stomverbaasde stilte? Hysterische huilbuien en ongeruste discussies? Kwaadheid?

Feit is dat dit alles de personeelsdienst niet bereikte: daar hadden ze pas na een half uur hun fout door, en werd er een mail met excuses verspreid.

Aviva Investments is onderdeel van de verzekaar Aviva Group, waar ook Delta Lloyd onder valt. In januari kondigde het bedrijf aan dat 10 procent van de arbeidsplaatsen moet verdwijnen.

 

 


Bron: AD
Deel via:

Disclaimer