Twitter Hyves Facebook Mail
Recent geplaatste filmpjes
Autocue van Editie NL hacken
Autocue bij Editie NL gehackt
Surfer surft met haai
Surfer surft met haai

Twee dinerende honden
Pianist zonder armen
Pianist zonder armen

Beer steelt iPad van visser

Het is nog geen winter, maar een beer uit het Amerikaanse Californië heeft al zijn voorzorgen genomen om zich niet te vervelen tijdens zijn winterslaap. Met muziek, filmpjes en Angry Birds op zijn iPad zijn de opties legio om hem enkele maanden zoet te houden.

 

Jesse Dinkel, een 44-jarige theatermaker uit Californië, zag vorige zaterdag hoe de beer de rugzak van een visser meegraaide. Ongetwijfeld was de beer op zoek naar eten, maar hij kreeg dus meer dan voor wat hij gekomen was.

Niet veel later kwam de beer opnieuw op bezoek, maar moest nu tevreden zijn met een tupperwaredoos als buit. Deze keer had hij zijn camera in de aanslag en hij filmde het hele tafereel. 'De tupperware werd teruggevonden, maar we hebben geen idee wat er met de rugzak is gebeurd. Die beren zijn heel snel en hij was er opeens mee van door,' aldus Dinkel tegen ABC.

Ondanks het verlies van de iPad zag Dinkel de humor van de situatie in. 'Het was absurd om een beer te zien met een rugzak in zijn mond. Het leek alsof hij naar school ging.'

Ook de omstaanders konden om de situatie lachen. 'Veel geluk om dit uit te leggen aan je verzekeringsmaatschapij', grapte een omstaander.

 

 

Klik hier voor het filmpje


Bron: AD
Deel via:

Disclaimer