Twitter Hyves Facebook Mail
Recent geplaatste filmpjes
Andy Roddick uit zijn frustratie
Andy Roddick uit zijn frustratie
apartste mannelijke turner
Apartste mannelijke turner
1 april - munt vastlijmen
1 april: munt vastlijmen
Vliegende man
Vliegende man

Boer plant per ongeluk wiet

Een oude Duitse boer kreeg de schrik van zijn leven, toen de politie bij aanbelde vanwege een wietplantage op zijn land. Het boertje was zich van geen kwaad bewust: hij dacht dat hij zonnebloemen had geplant.

 

De 74-jarige boer wilde ontzettend graag een veld vol zonnebloemen, maar had daar geen speciaal zaad voor. Dus besloot hij om vogelzaad over het veld uit te strooien, omdat daar zonnebloempitten in zitten. Hij had er geen rekening mee gehouden dat er in het vogelvoer in kwestie ook hennepzaadjes zaten.

 

De gewenste zonnebloemen lieten zich niet zien, wel schoten er zo'n 1000 wietplanten uit het veld omhoog. De boer liet ze lekker doorgroeien en toen ze zo'n 3 meter hoog waren, kregen de buren in de gaten dat er cannabis in het veld stond. Ze belden de politie en die kwam verhaal halen bij de verbaasde boer.

 

Die klom op zijn tractor en walste de 300 vierkante meter aan wietplanten direct plat. "We hebben zoiets nog nooit eerder gezien", vertelde een agent aan Express. "Hij wilde alleen een paar mooie zonnebloemen."

 


Bron: wtf
Deel via:

Disclaimer