Twitter Hyves Facebook Mail
Recent geplaatste filmpjes
Onzichtbare fles
Onzichtbare fles

Twee dinerende honden
Ongelofelijk basketbalshot
Ongelofelijk basketbalshot
'ongelukje' bij wereldrecord
'Ongelukje' bij wereldrecord

Britse reuzin heeft schoenmaat 50

Ze is net geen 2 meter lang en ze heeft de grootste voeten van alle vrouwen in Europa. Winkelen is voor de 19-jarige Emma Cahill dan ook meer een last dat een leuk dagje uit, want elegante pumps of sjieke laarzen zijn in maat 50 moeiijk te vinden.

 

Emma heeft maar één paar hoge hakken, die ze drie keer per jaar een ander kleurtje geeft om toch nog wat afwisseling te hebben. Tot nu toe is heeft de reuzin alleen schoenen in haar maat gevonden bij een winkeltje in Duitsland. Verder hebben ze maat 50 helemaal nergens, meldt de Daily Mail.

 

Tussen Emma’s negende en veertiende jaar groeide haar voeten elk jaar een maat. De Britse geeft toe dat ze blij is dat ze zo lang is. Op die manier zijn haar bizar grote voeten in ieder geval in proportie.

 

Als het op relaties en daten aankomt, heeft de Britse het er niet makkelijk mee dat ze zo reusachtig is. Leuke mannen vinden haar al snel intimiderend. "Ik ben tijdens het stappen nog maar één keer aangesproken door een man, en die was langer dan ik. Behalve onze lengte hadden we niks met elkaar gemeen."

 


Bron: wtf
Deel via:

Disclaimer