Twitter Hyves Facebook Mail
Recent geplaatste filmpjes

Enorm grote iPad 2
Honkbal duik
Honkbalduik
Onzichtbare fles
Onzichtbare fles
Vliegtuig landt op strand
Vliegtuig landt op strand

Bungeejump boven rivier vol krokodillen gaat mis

De Australische Erin Fell dacht 2012 op een originele manier te beginnen: met een bungeejump van 110 meter boven de beroemde Zambezi-rivier op de grens tussen Zimbabwe en Zambia. Puntje van aandacht: de rivier zit vol met krokodillen.

En dan gaat er werkelijk alles mis wat er maar mis kan gaan. Op zo'n 25 meter van het water breekt plots het bungeekoord. Met de benen bij elkaar gebonden stort de Australische in het water, terwijl nieuwsgierige krokodillen dichterbij komen.

Half verdoofd door de klap moet ze dan proberen -met vastgebonden benen- de oever van de rivier in Zimbabwe zien te bereiken, dwars door de ijskoude stroming heen, en ondertussen moet ze proberen de krokodillen voor te blijven.

Uiteindelijk lukt het haar om de kant te bereiken. Artsen in het ziekenhuis spreken van een wonder dat ze er zonder al te ernstige verwondingen vanaf is gekomen. De Australische kan in het bovenstaande filmpje van Sky News inmiddels voorzichtig een beetje lachen om dit hachelijke avontuur. De verantwoordelijke organisatie meldt op haar website dat de defecte koorden inmiddels vervangen zijn.


Bron: VK
Deel via:

Disclaimer