Twitter Hyves Facebook Mail
Recent geplaatste filmpjes
Muis doet oefeningen in muizenval
Muis in muizenval

Live lip-dub huwelijksaanzoek
Man tegen hond eetwedstrijd
Man tegen hond eetwedstrijd
Man waardeert 1 april grap niet
Man waardeert 1 aprilgrap niet

Coke tussen de bananen in de supermarkt

Het zou je maar gebeuren: sta je rekken met banaantjes aan te vullen, heb je plotseling een pak cocaïne van een kilo in je hand.

 

Dat is precies waar supermarktmedewerkers in Drenthe, Friesland en Overijssel mee te maken kregen. Medewerkers van drie supermarkten vonden woensdag tientallen kilo's cocaïne in bananendozen en schakelden de politie in. De politie kan vooralsnog niet zeggen op welke plaatsen en bij welke supermarkten de drugs zijn aangetroffen. Wel bevestigt een woordvoerder dat het winkels uit eenzelfde keten zijn. "Het gaat om heel veel geld en daarom is de kans groot dat de eigenaren van de drugs hun spullen willen halen." Volgens de politie zouden daarom medewerkers van de supermarkten gevaar kunnen lopen.

 

Politiewoordvoerster Venema filosofeert tegenover RTV Oost over hoe de coke in de winkels heeft kunnen komen. "Er moet tussendoor iets mis zijn gegaan. Er is bijvoorbeeld een lijntje niet goed gelegd, waardoor het in de supermarkten terecht is gekomen." Waarschijnlijk had de drugs voor het de supermarkten bereikte, onderschept moeten worden. De politie onderstreept dat zij de cocaïne in beslag hebben genomen en hoopt dat de eigenaren van de drugs daardoor niet zelf op zoek gaan naar hun goedje.


Bron: waarmaarraar.nl
Deel via:

Disclaimer