Twitter Hyves Facebook Mail
Recent geplaatste filmpjes

Nepste voetbal verwondingen
Truc met brandende kaars
Truc met brandende kaars
Beste vangbal ooit
Beste vangbal ooit

De wederuitbraker

Dokters wijten buik- en rugpijn aan ongeval, vrouw bevalt enkele maanden later

Verschillende doktersbezoekjes hadden uitgewezen dat de 25-jarige Gemma Cleghorn haar rug- en buikpijn had overgehouden aan een auto-ongeluk. De verbazing was dan ook groot toen ze te horen kreeg dat ze moest bevallen.

 

De Britse Gemma Cleghorn werd onlangs in allerijl naar het ziekenhuis overgebracht met -vermoedelijk- inwendige bloedingen. Zes maanden eerder was ze het slachtoffer geworden van een verkeersongeval toen ze de snelweg probeerde op te rijden. Het verkeer zat op dat moment muurvast, waardoor ze niet kon invoegen. Daardoor moest ze tot stilstand komen op de oprit. Haar voertuig werd er door een andere auto langs achteren geraakt tegen een snelheid van meer dan 100 km/u. Haar auto was perte total.

Na het ongeluk bezocht Gemma verschillende dokters omdat ze last had van rugklachten en een gezwollen buik. Maar volgens de artsen was er weinig aan de hand en waren de symptomen te wijten aan het ongeval. "Zelfs wanneer mijn maandstonden uitbleven, werd me verteld dat de stress en shock van de botsing de oorzaken waren", vertelt ze.

"Toen ik naar het ziekenhuis werd afgevoerd, vreesde ik voor mijn leven. Ik dacht dat ik zou sterven aan inwendige bloedingen. Ik was opgelucht toen ik hoorde dat ik zwanger was. Pas toen me verteld werd dat de weeën begonnen waren, besefte ik dat ik op het punt stond om te bevallen. Ik was verwonderd. Mijn partner werd lijkbleek. We konden het niet geloven, zeker na alle doktersbezoeken die we achter de rug hadden."

Enkele uren later kwam zoontje Alexander ter wereld. Mama Gemma vertelt: "Het is een wonder dat hij het ongeval overleefde. Dat hij door de dokters niet werd opgemerkt is een nog groter mysterie. Ik maakte me wel zorgen om zijn gezondheid, aangezien ik serieus wat medicatie ingenomen had na het ongeval. Maar de baby is kerngezond en ik vind het fantastisch om mama te zijn!"

 

 


Bron: HLN
Deel via:

Disclaimer