Twitter Hyves Facebook Mail
Recent geplaatste filmpjes
Breakdance
Breakdance
Heet water wonder
Heetwaterwonder

4-jarig kind achter het stuur
pacman in het dagelijks leven
Pacman in het echte leven

Driejarig jongetje zit 7 uur alleen in schoolbus

In het Franse Limoges heeft een jongetje van drie jaar zeven uur lang alleen in een schoolbus gezeten. De kleuter moest normaal afgezet worden aan zijn school, maar niemand had hem opgemerkt, ook de buschauffeur niet. Dat melden diverse Franse media.

 

De feiten vonden vorige week donderdag plaats in Bessines-sur-Gartempe, nabij de stad Limoges. Zoals gewoonlijk zette de moeder van de jongen hem 's morgens op de schoolbus. Ze klikte zijn veiligheidsriem vast, gaf hem een zoen en ging naar haar werk.


De buschauffeur legde zijn dagelijkse traject af, zette de kinderen af bij hun school en keerde weer naar het busdepot, zowat 30 kilometer verderop. Diezelfde dag om 4 uur, zeven uur later, stapte hij weer op op de bus en trof daar de huilende kleuter aan. Hij bevond zich helemaal achteraan in de bus, nog steeds veilig in de riemen. De jongen had daar zeven uur gezeten zonder eten en drinken.


Omdat er nog geen schoolplicht geldt voor een kleuter van drie jaar, had de school geen melding gemaakt van zijn afwezigheid. De moeder diende een klacht in en de politie onderzoekt de zaak.


Bron: AD
Deel via:

Disclaimer