Twitter Hyves Facebook Mail
Recent geplaatste filmpjes
Pianist zonder armen
Pianist zonder armen
Breakdance
Breakdance
Wereldkampioen jojoën
Wereldkampioen jojoën

Ren je slank

Inbreker te snel af

Een dief die zo 'slim' was in te breken in de woning van een marathonloper, heeft zijn actie moeten bekopen met een arrestatie. De inbreker wilde toeslaan in een woning in Nieuwerkerk aan den IJssel, maar de bewoner had hem in de smiezen. De dief probeerde nog te vluchten, maar zijn conditie was niet zo goed als die van de marathonloper.

De bewoner van een woning aan de Taag hoorde rond 13.45 uur de inbreker over het dak van zijn huis lopen. Hij keek vanaf zijn woonkamer door het raam omhoog en zag de 39-jarige man. Die ging er bij het zien van de bewoner vandoor. De marathonloper besloot de achtervolging in te zetten en riep naar zijn buren dat zij de politie moesten bellen.

De verdachte rende met de marathonloper op zijn hielen door het Essepark. Onderweg kreeg de bewoner hulp van een voorbijganger, die ook achter de verdachte aan ging rennen. Aan de Bermweg gaf de inbreker het op en ging hij op zijn knieën op het fietspad zitten. De politie kon de man niet veel later meenemen naar een politiebureau.

Toen de bewoner weer thuis kwam zag hij dat zijn slaapkamerraam openstond, terwijl deze op een knip had gestaan. Een aantal kastlades stond open. Op het eerste gezicht leek er niets te zijn gestolen. De marathonloper heeft aangifte gedaan.


Bron: Nieuws.nl
Deel via:

Disclaimer