Twitter Hyves Facebook Mail
Recent geplaatste filmpjes
Zwaartekracht voor de gek
Zwaartekracht voor de gek
Bevroren Centraal Station
Bevroren Centraal Station

Nepste voetbal verwondingen

Enorm grote iPad 2

iPad 2 van 5,7 miljoen euro

De Engelse ontwerper Stuart Hughes baarde eerder opzien door een gouden iPhone , een televisie belegd met edelstenen en een gouden aquarium . Nu de nieuwe, flinterdunne iPad 2 in de winkels ligt kan een luxe versie van Hughes natuurlijk niet ontbreken.

De iPad 2 Gold History Edition die het bedrijf uit Liverpool verkoopt kost vijf miljoen pond (5,7 miljoen euro). Daarmee is het de duurste iPad 2 ter wereld. Het speeltje is dus nogal prijzig, maar daar krijg je ook wat voor terug.

Het omhulsel van de iPad 2 is gemaakt van 24 karaats goud. Het Apple-logo is belegd met 53 verschillende soorten diamanten en ook de camera op de iPad is versierd met diamanten.

De iPad 2 van Stuart Hughes heeft de naam Gold History Edition gekregen omdat er een bot van een Tyrannosaurus Rex in verwerkt is: 57 gram van het 65 miljoen jaar oude skelet is verwerkt in de iPad. Ook is er 750 gram van een ammoliet-steen in het omhulsel verwerkt. Deze steen uit Canada behoort met een leeftijd van 75 miljoen jaar tot de meest exclusieve ter wereld.

De 'gewone' iPad 2 die vanaf vandaag in de winkel ligt is met een gewicht van 600 gram erg licht. De luxe versie van Stuart Hughes is fiks zwaarder. Naast de diamanten, de ammoliet-steen en het botje van een dinosaurus, is er twee kilo 24 karaats goud gebruikt.

Geïnteresseerden moeten er snel bij zijn: er worden maar twee exemplaren verkocht.


Bron: z24.nl
Deel via:

Disclaimer