Twitter Hyves Facebook Mail
Recent geplaatste filmpjes
Truc met brandende kaars
Truc met brandende kaars
Stenen stapelen
Stenen stapelen

Vrouw met iPad als hoofd
's Werelds snelste alles
's Werelds snelste alles

iPad 2 van 5,7 miljoen euro

De Engelse ontwerper Stuart Hughes baarde eerder opzien door een gouden iPhone , een televisie belegd met edelstenen en een gouden aquarium . Nu de nieuwe, flinterdunne iPad 2 in de winkels ligt kan een luxe versie van Hughes natuurlijk niet ontbreken.

De iPad 2 Gold History Edition die het bedrijf uit Liverpool verkoopt kost vijf miljoen pond (5,7 miljoen euro). Daarmee is het de duurste iPad 2 ter wereld. Het speeltje is dus nogal prijzig, maar daar krijg je ook wat voor terug.

Het omhulsel van de iPad 2 is gemaakt van 24 karaats goud. Het Apple-logo is belegd met 53 verschillende soorten diamanten en ook de camera op de iPad is versierd met diamanten.

De iPad 2 van Stuart Hughes heeft de naam Gold History Edition gekregen omdat er een bot van een Tyrannosaurus Rex in verwerkt is: 57 gram van het 65 miljoen jaar oude skelet is verwerkt in de iPad. Ook is er 750 gram van een ammoliet-steen in het omhulsel verwerkt. Deze steen uit Canada behoort met een leeftijd van 75 miljoen jaar tot de meest exclusieve ter wereld.

De 'gewone' iPad 2 die vanaf vandaag in de winkel ligt is met een gewicht van 600 gram erg licht. De luxe versie van Stuart Hughes is fiks zwaarder. Naast de diamanten, de ammoliet-steen en het botje van een dinosaurus, is er twee kilo 24 karaats goud gebruikt.

Geïnteresseerden moeten er snel bij zijn: er worden maar twee exemplaren verkocht.


Bron: z24.nl
Deel via:

Disclaimer