Twitter Hyves Facebook Mail
Recent geplaatste filmpjes
ingewikkeld biljartschot
Ingewikkeld biljartschot
Heel snel omkleden
Heel snel omkleden
Lenigste man ooit
Lenigste man ooit
Muis doet oefeningen in muizenval
Muis in muizenval

Jarige vrouw steelt lijkwagen (met kist)

Een Amerikaanse, die een onbewaakte lijkwagen zag staan, besloot om er daarna in naar huis te rijden. In de achterbak van de wagen stond nog een kist.

De lijkwagen stond geparkeerd voor de deur van een begrafenisondernemer in Beckley. De man was even naar binnen gegaan en had de deur van zijn lijkwagen open laten staan. De dievegge zag haar kans schoon en reed weg.

Toen Kenneth Bly terugkwam, zag hij hoe Angela DeHart achter het stuur van de Cadillac ging zitten en wegscheurde. De lijkwagen werd een paar uur na de diefstaf teruggevonden in de buurt van de woning van de dievegge. Een getuige had de politie gebeld. Hij had gezien dat DeHart in een lijkwagen reed. Het was hem opgevallen dat ze er 'erg emotioneel' uit zag.

Uit het politieverslag blijkt dat het lijk van een 85-jarige vrouw in de kist verplaatst was onder het rijden. DeHart gaf de diefstal tegenover agenten toe. Ze verklaarde op haar verjaardag ruzie te hebben gekregen met haar vriendin. Ze was boos uit de auto van haar vriendin gestapt en toen ze te voet onderweg naar huis was, zag ze de onbewaakte lijkwagen staan.

Thuis aangekomen, nam ze naar eigen zeggen contact met een vriend op. Ze was radeloos en wist niet wat ze met het voertuig aan moest. De jonge Amerikaanse werd opgepakt en opgesloten in een gevangenis in West-Virginia.
Bron: De Volkskrant
Deel via:

Disclaimer