Twitter Hyves Facebook Mail
Recent geplaatste filmpjes
Stenen stapelen
Stenen stapelen
Breakdance
Breakdance

Enorme skateboard sprong
Ronaldinho schiet tegen de lat
Ronaldinho schiet tegen de lat

Jongetje (7) rijdt 30 kilometer met auto om vader te zien

Hij miste zijn vader zo erg, dus pakte hij, blootvoets en slechts gekleed in een pyama, de Pontiac Sunfire van zijn ouders om zijn vader die 30 kilometer verderop aan het werk was even te zien. Een oplettende mede-weggebruiker zag een wel erg jonge bestuurder en waarschuwde de politie.

De agenten hielden de jongen aan toen hij de snelheidlimiet overtreed. 'Op dat moment reed het ventje 80 kilometer per uur waar dat helemaal niet mocht,' aldus politiechef Casey Learman van de Amerikaanse plaats Caseville in de staat Michigan.

'We hadden angst dat de jongen een ongeluk zou krijgen omdat hij, nadat hij ons gezien had, eerst nog even probeerde te ontsnappen,' zo zegt een woordvoerder van de politie tegen Fox News Michigan.

'Het mannetje brak meteen in hevig huilen uit toen hij werd aangehouden, hij wist alleen nog maar uit te brengen dat hij zijn vader wilde zien,' zo vertelt Learmnan.

De zaak is voorgelegd aan de rechtbank, maar de kans wordt klein geacht dat de jongen een straf krijgt. 'We zijn wel heel benieuwd hoe een 7-jarige jongen zo goed kan autorijden en wie hem dat heeft geleerd heeft. We pakken soms 15 jarigen op die aan het joyriden zijn, maar dit is een wel heel absurd verhaal,' aldus de openbaar aanklager. (Coen Brandhorst)
Bron: AD
Deel via:

Disclaimer