Twitter Hyves Facebook Mail
Recent geplaatste filmpjes
Origineel huwelijksaanzoek
Origineel huwelijksaanzoek

Ren je slank
Roger Federer trickshot
Roger Federer trickshot
Doelpunt Zlatan
Doelpunt Zlatan

Lijk lag mogelijk twee dagen in openbaar zwembad

Het lichaam van een Amerikaanse vrouw uit de staat Massachusetts heeft mogelijk twee dagen lang ongezien in een openbaar zwembad gelegen, ondanks dat het zwembad open bleef en zelfs een inspectie onderging.

De 36-jarige Maria Joseph bezocht op zondag met vrienden de 'Veterans Memorial Pool' in de plaats Fall River. Ze kwam niet boven na een duik vanaf een glijbaan. De badmeesters deden niets toen een 9-jarig jongetje uit de vriendengroep van de vrouw hen benaderde, hoewel ze hadden beloofd te gaan kijken.

De overige vrienden van de vrouw hadden niet in de gaten dat ze niet boven was gekomen en namen aan dat ze naar huis was gegaan. Haar vriend sloeg ook geen alarm toen hij haar vervolgens niet telefonisch kon bereiken. Opmerkelijk is dat op maandag een gezondheidsinspectie in het zwembad plaatsvond, zonder dat daarbij het lijk werd opgemerkt.

Het lichaam van de vrouw werd pas op dinsdag gevonden door een groepje jongeren dat na sluitingstijd over het hek was gesprongen om clandestien te gaan zwemmen.

De resultaten van een autopsie op het lichaam zijn nog niet vrijgeven. De politie onderzocht deze week beelden van de beveiligingscamera's en ondervroeg bezoekers van het zwembad. Recreanten vertelden dat het water in diepe einde van het bad er maandag troebel uitzag en 'wit' van kleur was.

'De feiten lijken erop te wijzen dat ze al een paar dagen in het water lag', aldus een geschokte woordvoerder van de overheidsinstantie die namens de staat toezicht houdt op de openbare zwembaden. Na het incident zijn 24 openbare zwembaden gesloten en is het personeel van het bad waar het lichaam werd gevonden voorlopig op non-actief gesteld.

Bron: De Volkskrant
Deel via:

Disclaimer