Twitter Hyves Facebook Mail
Recent geplaatste filmpjes
Stenen stapelen
Stenen stapelen
Domme
Domme, domme politieagenten
Vliegende man
Vliegende man
Man tegen hond eetwedstrijd
Man tegen hond eetwedstrijd

Man in Rusland vermoordde mensen om lever op te eten

In Rusland zijn twee kannibalen opgepakt. In de buurt van de stad Belinsk is een kannibalistische seriemoordenaar aangehouden die minstens zes moorden op zijn kerfstok heeft. Hij bracht zijn slachtoffers naar verluidt om om hun lever op te eten. Ook in Vladivostok is een vermoedelijke kannibaal opgepakt. Dat meldt een Russisch onderzoeksteam.

 

De seriemoorden van de eerste kannibaal kwamen aan het licht toen de 24-jarige A. Bychkov werd opgepakt voor een winkeldiefstal. Tijdens zijn verhoor begon hij plotseling te vertellen dat hij dode lichamen had begraven vlak bij zijn huis.

De stoffelijke overschotten werden inderdaad gevonden, in de regio Penza. Bychkov identificeerde hen aan de hand van foto's. Hij maakte zijn slachtoffers, allemaal afkomstig uit Belinsk, in de periode van 2009 en 2011. De lichamen waren in stukken gesneden door de kannibaal.

'Bij een huiszoeking is een gedetailleerd verslag van de criminele daden teruggevonden', meldt het onderzoeksteam. Er wordt ook naar buiten gebracht dat Bychkov zijn slachtoffers maakte om hun lever op te eten.

De tweede man, die werd opgepakt in Vladivostok, is een 35-jarige man, die kennissen en vrienden zou hebben vermoord om ze op te eten. De verdachte 'heeft bekend dat hij op 21 maart een slachtoffer van 41 jaar doodde na het consumeren van sterke drank. Vervolgens heeft hij resten van de man genuttigd samen met een vriend', zo luidt het.

 

 


Bron: AD
Deel via:

Disclaimer