Twitter Hyves Facebook Mail
Recent geplaatste filmpjes
Man tegen hond eetwedstrijd
Man tegen hond eetwedstrijd

Grootste borsten ter wereld blijven groeien

Live lip-dub huwelijksaanzoek
De echte Popeye
De echte Popeye

Man merkt niks van spijker in zijn hoofd

Een 32-jarige Amerikaan die per ongeluk een spijker in zijn hoofd schoot, heeft het er wonderbaarlijk goed vanaf gebracht. Hij zag in de ambulance nog kans een röntgenfoto van zijn hoofd op Facebook te zetten, melden verschillende media zaterdag.

Doktoren hebben de 7,5 centimeter lange spijker bij de man, Dante Autullo, verwijderd. Autullo dacht aanvankelijk dat hij alleen zijn hoofd met het spijkerpistool had geraakt, tijdens het klussen.

De 32-jarige ging na het ongeluk gewoon door met de werkzaamheden rond zijn huis in Chicago en keuvelde met zijn familie.

Hij werd later echter misselijk wakker van een dutje en besloot naar het ziekenhuis te gaan

Op een röntgenfoto werd de spijker in zijn hoofd zichtbaar. Ondanks zijn verwonding zag Autullo kans om het beeld van de röntgenfoto met de spijker op Facebook te zetten, terwijl een ambulance hem naar een ander ziekenhuis bracht.

Volgens doctoren heeft de spijker net het hersendeel gemist dat zorgt voor de motorische aansturing, zodat Autullo na het ongeluk gewoon verder kon klussen. Er zijn volgens de doktoren geen of nauwelijks zenuwen in de hersenen die pijnprikkels geven.

"Hij voelt zich goed, kan al zijn ledematen bewegen, praat normaal en kan zich alles herinneren. Het is een wonder", aldus Autullo's vrouw Gail Glaenzer, zei na de operatie vrijdag.

 


Bron: De Pers
Deel via:

Disclaimer