Twitter Hyves Facebook Mail
Recent geplaatste filmpjes

Recordpoging: pijlen vangen met je blote handen
Slimme vogels in Japan
Slimme vogels in Japan
Vliegende man
Vliegende man
Truc met brandende kaars
Truc met brandende kaars

Man zapt 112 en krijgt agenten op bezoek

Een man uit Middelburg dacht donderdagavond dat zijn afstandsbediening kapot was. Nog groter was zijn verbazing toen even later werd aangebeld en agenten, toegerust met deurram, voor de deur stonden. Pas toen hij een nadere blik wierp op de vermeende afstandsbediening viel het kwartje.

De man meende dat hij de knoppen van zijn afstandsbediening indrukte, maar had in werkelijkheid zijn telefoon in handen. Blijkbaar was hij een liefhebber van de publieke omroep, want hij had achtereenvolgens 112 ingetoetst.

In de 112-meldkamer hoorde de centralist slechts zachtjes de ademhaling van een persoon. Hij vond dit dermate verontrustend dat hij de gegevens van de beller opzocht en agenten naar het adres stuurde. Die rukten uit naar de woning en namen een ram mee om eventueel de voordeur met geweld te openen. Toen ze aanbelden deed de heer des huizes nietsvermoedend open. Hij vroeg de agenten of ze langskwamen om de televisie te repareren, die wilde namelijk maar niet op de afstandsbediening reageren. Agenten wierpen een blik op de vermeende zapper, en constateerden dat het een telefoon bleek te zijn.


Bron: nieuws.nl
Deel via:

Disclaimer