Twitter Hyves Facebook Mail
Recent geplaatste filmpjes

Nepste voetbal verwondingen
Voetbaltrucjes
Voetbaltrucjes
Vliegtuig landt op strand
Vliegtuig landt op strand
Andy Roddick uit zijn frustratie
Andy Roddick uit zijn frustratie

Moeder probeert zoontje (5) te verkopen

In Florida is een vrouw gearresteerd omdat ze haar vijfjarige zoontje probeerde te verkopen aan een bevriend koppel. De vraagprijs was 2.000 dollar. Jessica Marie Beers (28) was evenwel bereid om de prijs voor haar kind tot 600 dollar te laten zakken. De vrouw had het geld nodig om haar verslaving aan pillen te bekostigen.

Beers had het koppel leren kennen in de kerkgemeenschap van Seminole. Het echtpaar stopte haar zo nu en dan wat geld toe omdat de vrouw naar eigen zeggen moeite had om de eindjes aan elkaar te knopen. Het stel had echter al snel door dat Beers te kampen had met een verslaving.

Na verloop van tijd vroeg Beers of het bevriende stel op haar zoontje wilden passen. Dat gebeurde steeds vaker en uiteindelijk stelde de moeder hen voor om haar zoontje te kopen. De prijs was 2.000 dollar. Het paar ging hier niet op in en Beers verlaagde de vraagprijs tot 600 dollar.

Het geschokte stel stapte daarop naar de politie. Beers werd ondervraagd en vervolgens gearresteerd. Ze weigerde te zeggen waarom ze haar zoontje te koop had aangeboden. Jessica Marie Beers werd gearresteerd voor illegale adoptie en de verkoop van haar ouderlijke rechten. Haar kind werd ondergebracht bij een pleeggezin.

Bron: AD
Deel via:

Disclaimer