Twitter Hyves Facebook Mail
Recent geplaatste filmpjes
1 april - munt vastlijmen
1 april: munt vastlijmen

Enorme skateboard sprong
Vliegtuig landt op strand
Vliegtuig landt op strand

Ongelofelijke sprong

Naaktfoto's van Britse prins Harry op internet

Een Amerikaanse website heeft foto's op het internet geplaatst van de Britse prins Harry, die in zijn blootje feest viert in een hotelkamer in Las Vegas. Het St. James's Palace heeft bevestigd dat prins Harry op de foto's staat, maar doet verder geen uitspraken over de kwestie.

 

Op een van de foto's staat Harry met zijn handen om zijn geslachtsdelen terwijl hij wordt vastgehouden door een vrouw die ook naakt lijkt te zijn. Op een tweede foto, die van achteren is genomen, staat de prins bloot naast een biljarttafel en buigt hij, met een keu in de hand, voorover om een naakte vrouw heen.

De foto's zouden afgelopen vrijdag genomen zijn, toen prins Harry op vakantie was in Las Vegas. Volgens de website TMZ had de prins enkele vrienden uitgenodigd om op zijn kamer verder te feesten. Vermoedelijk heeft een van hen de foto's gemaakt met zijn telefoon.
Eerder deze maand viel prins Harry nog in voor zijn grootmoeder, Koningin Elizabeth II nog bij de sluitingsceremonie van de Olympische Spelen.

De foto's zijn gênant voor Buckingham Palace, maar zeker ook voor prins Harry zelf, die de laatste jaren juist zo zijn best heeft gedaan om van het playboy-imago af te komen dat hij had opgebouwd toen hij nog begin twintig was. In 2005 ging Harry in een nazi-uniform, inclusief hakenkruis, naar een feestje. Toen foto's van de prins in zijn outfit in de Britse roddelbladen opdoken, ging hij publiekelijk door het stof. In 2002 belandde hij in een afkickkliniek nadat hij had toegegeven hasj te roken. Twee jaar later sloeg hij een fotograaf in elkaar.

Harry is, na zijn vader Charles en oudere broer William, derde in de lijn van de Britse troonopvolging.

 


Bron: Volkskrant
Deel via:

Disclaimer