Twitter Hyves Facebook Mail
Recent geplaatste filmpjes
pianospelende hond
Pianospelende hond
Ronaldinho schiet tegen de lat
Ronaldinho schiet tegen de lat
Raar voetbalschot
Raar voetbalschot
1 april - munt vastlijmen
1 april: munt vastlijmen

Obama overvalt restaurant tijdens lunch met staf

Gasten van restaurant Good Stuff Eatery in Washington keken gisteren verbaasd op toen Barack Obama met een handvol medewerkers netjes in de rij ging staan om zijn lunch te bestellen. De Amerikaanse president trakteerde zijn staf op een maaltijd, na weken van hard werken aan het schuldenakkoord dat dinsdag werd afgesloten.

Het restaurant, niet ver bij het Capitool vandaan, is gespecialiseerd in de betere hamburger en zelf gesneden friet. Op de kaart prijken onder meer de Prez Obama Burger en de Michelle Melt Free Range Turkey Burger, een hamburger van biologisch kalkoenvlees.

'Michelle eet hier heel vaak', lachte Obama naar een paar overrompelde bezoekers, verwijzend naar zijn echtgenote. 'Je komt hier altijd wel iemand tegen', zei een van de andere gasten, 'maar je verwacht toch niet dat de president even met je komt lunchen.'

Obama en zijn gevolg namen plaats op de eerste verdieping, vlak bij een raam. Midden op tafel stond een enorme schaal friet. Het is niet bekend of iemand in het gezelschap de naar Obama vernoemde hamburger heeft besteld.
Bron: Volkskrant
Deel via:

Disclaimer