Twitter Hyves Facebook Mail
Recent geplaatste filmpjes
Massage van een olifant
Massage van een olifant
Frozen crowdsearching
Frozen crowdsearching
Regenboog Cocktail
Regenboogcocktail
21 kaarten optillen
21 kaarten optillen

Politie laat vergeten arrestant vijf dagen in cel zitten

De politie in de Amerikaanse stad San Diego heeft een 24-jarige arrestant per ongeluk vijf dagen in de cel aan zijn lot overgelaten. De man maakte deel uit van een groep van negen mensen die op 21 april waren gearresteerd wegens drugs- en wapenhandel.

 

Terwijl zeven verdachten werden overgebracht naar de gevangenis en een van hen werd vrijgelaten, bleef de 24-jarige arrestant, een student, achter in zijn cel. Dat de politie hem vergat, komt volgens een woordvoerster van de drugsbestrijdingsdienst DEA doordat de arrestanten op het bureau veelvuldig heen en weer waren gesleept tussen verhoorkamers en hun cellen.

Toen de man in zijn cel werd ontdekt, afgelopen woensdag, is hij inderhaast overgebracht naar het ziekenhuis. Na onderzoek werd hij vrijgelaten.

Het is niet bekend of hij in die vijf dagen iets te eten en te drinken heeft gehad, maar volgens de DEA-woordvoerster liet hij weten dat hij een witte substantie had gebruikt die hij in zijn cel had aangetroffen. Na onderzoek bleek het te gaan om de harddrug methamfetamine.

 

 


Bron: AD
Deel via:

Disclaimer