Twitter Hyves Facebook Mail
Recent geplaatste filmpjes
Regenboog Cocktail
Regenboogcocktail
Stenen stapelen
Stenen stapelen
Blinde man plast op mensen
Blinde man plast over mensen
Breakdance
Breakdance

Politie rukt uit met helikopter voor paraplu

De politie is in Australië spectaculair uitgerukt voor een paraplu. Een man die in een winkelcentrum op stap was met een regenscherm in de vorm van een geweer trok de aandacht van een security. Hij alarmeerde meteen die politie die een helikopter inzette.

De helikopter en tien agenten haastten zich naar het winkelcentrum in Chadstone. Groot was hun opluchting toen ze merkten dat de man gewoon op stap was met een paraplu. Volgens politiechef Tony Marasco leek het regenscherm genoeg op een geweer om de politie te bellen. Een zaak in het winkelcentrum verkocht de opmerkelijke paraplu's waarvan de man er dus eentje op zijn rug droeg waardoor het leek alsof hij echt met een wapen op stap was. De woordvoerder van Dangerfield bevestigde de verkoop van de paraplu's.

Volgens Marasco is het verboden om voorwerpen te verkopen die op echte wapens lijken waarop de eigenaar van de winkels de paraplu's uit de zaak haalde. Hij gaf nog mee dat iedereen die een paraplu in de vorm van een geweer, zwaard of ninjazwaard gekocht had zijn of haar exemplaar tegen terugbetaling kan inleveren. (vsv)
Bron: hln.be
Deel via:

Disclaimer