Twitter Hyves Facebook Mail
Recent geplaatste filmpjes
Wereldkampioen jojoën
Wereldkampioen jojoën
pacman in het dagelijks leven
Pacman in het echte leven
1 april - munt vastlijmen
1 april: munt vastlijmen
Roger Federer trickshot
Roger Federer trickshot

Slechtste hotel van Nederland: het is net een kraakpand

De “prijs” voor slechtste hotel van Nederland gaat dit jaar naar “Hotel Voor Even” in Noordwijk aan Zee. Het enige goede van dit hotel, ook wel bekend onder de naam “De Branding”, is de locatie. Volgens de beoordelingen op Zoover is het daarmee ook wel gezegd. De kamers krijgen een gemiddelde waardering van een 2,4 en de kindvriendelijkheid een 1,5. Volgens een bezoeker lijkt het hotel wel een kraakpand: “De vloerbedekking zit overal aan de grond geniet”.

Gemiddeld scoort het hotel een 3,1, een veelgehoorde kreet is “nooit meer” en “te vies”. Waar de beste hotels van Nederland het moeten hebben van heerlijke bedden kom je volgens de beoordelingen op Zoover moeilijk aan slapen toe in dit hotel. “de bedden waren vreselijk en de douche zo mogelijk nog erger!” schrijft iemand op Zoover. Daarbij laat dit hotel zijn gasten blijkbaar douchen onder een straal water uit de kraan: “de douchekop was helaas niet aanwezig. ”Languit liggen in bed is er al helemaal niet bij, 1.80 meter is een beetje kort volgens een andere bezoeker op Zoover.

Volgens een gast doet het hotel zijn naam volledig eer aan. Hij was blij dat hij na 1 nacht weer weg kon uit dit vieze hotel.

Vorig jaar was de prijs voor slechtste hotel voor “Hotel City” in Scheveningen. Sindsdien lijkt het hotel een verbeterslag te hebben doorgevoerd.


Bron: Travelution.nl
Deel via:

Disclaimer