Twitter Hyves Facebook Mail
Recent geplaatste filmpjes
Truc met brandende kaars
Truc met brandende kaars
1 april - munt vastlijmen
1 april: munt vastlijmen
Bananenvla-test
Bananenvla-test
Massage van een olifant
Massage van een olifant

Tenen amputeren voor hoge hakken

Hoe irritant: heb je net een flinke lading hoge hakken gekocht, blijken die krengen na 10 meter al enorm te knellen. Gelukkig hebben ze daar in Amerika een oplossing voor: door middel van een chirurgische ingreep kunnen ze je voeten hoge hakken proof te maken.

 

Steeds meer vrouwen begeven zich naar het ziekenhuis om voor duizenden dollars hun voeten om te bouwen. Tenen worden korter gemaakt, injecties of het amputeren van de kleine teen: niets gaat de modegeile vrouwen te ver. Na de operatie voelen hoge hakken comfortabel aan voor de voeten.

 

"Behalve als je er bent geweest, je geen schoenen kan vinden en je pijn hebt, kan je niet over mij oordelen", aldus Susan Deming, een 'patiënt' die pas haar tenen liet inkorten. Volgnes de American Podiatric Medical Association heeft 87 procent van de vrouwen last bij het dragen van oncomfortabele of te kleine schoenen als bijvoorbeeld hoge hakken.

 

Tegenover Foxnews laat een podotherapeut weten dat steeds meer vrouwen aan zijn deur kloppen. De man krijgt 30 vrouwen per maand over de vloer die van de pijn af te komen die ze krijgen bij het dragen van hoge hakken. “Er is een stijging te zien. Hoe meer mensen er van afweten, hoe meer aanvragen ik krijg.”

 


Bron: Spits
Deel via:

Disclaimer