Twitter Hyves Facebook Mail
Recent geplaatste filmpjes
apartste mannelijke turner
Apartste mannelijke turner
Man waardeert 1 april grap niet
Man waardeert 1 aprilgrap niet
Pianist zonder armen
Pianist zonder armen

Ongelofelijke sprong

Trouwpartij waarbij alles mis gaat.

Een huwelijk moet een onvergetelijke dag worden en meestal wordt het dat ook. Maar als het weer tegenslaat en de wet van Murphy het verloop van het huwelijk bepaalt, wordt zo'n dag toch onvergetelijk op de verkeerde manier. Met een verrassend sterke golf als hoogtepunt van een onwaarschijnlijke trouwpartij die letterlijk in het water viel.

 

 

 

Bij de fotoshoot wordt het stel verzwolgen door een enorme golf.

Kathleen Moore en Bryan Solari droomden van een sprookjeshuwelijk op een strand. Het stel bereidde alles tot in de puntjes voor maar een ding heb je niet in de hand en toch kan het voor een wereld van verschil zorgen: het weer.

De trouwers hadden hun vrienden en familie uitgenodigd voor hun feestje op het strand van School House Beach in de baai van Bodega, een geliefde trouwlocatie. Het hoogtepunt moest de ceremonie worden bij zonsondergang maar van zon was er geen sprake.

Integendeel, een hevige storm speelde met de feesttent en de bruid beleefde zijn eerste stressmoment toen hij de deur van zijn wagen dicht sloeg met de sleutels in het contact . Hij vloekte zich kapot maar het probleempje werd nog net op tijd opgelost en met een brede glimlach verscheen hij op de huwelijksceremonie.

Het moet zijn dat het voorvalletje voor stress gezorgd had bij de braven man want hij schoof de trouwring over de ringvinger van het verkeerde hand. De vergissing zorgde wel een hilarisch ongeblik, al moest het leukste moment toen nog komen.

De gasten stonden te bibberen en waren wat blij toen ze hun benen onder tafel konden schuiven en genieten van een warme chocolademelk. De regen bleef intussen inbeuken op de feesttent en plots werden de gasten getrakteerd op een douche. Een deel van het tentzeil had het begeven onder de zware watermassa. Een feestneus die een handje toestak bij het opkuisen van het water stootte haar hoofd en een ambulance moest komen voor verzorging van de onfortuinlijke vrouw.

Na zoveel waterellende besloot het stel wijselijk een dagje te wachten met het nemen van de huwelijksfoto's tot de storm over was. Ze hadden al genoeg water gezien en wilden alsnog een zonnige herinnering aan hun rampdag. Solari nam zijn kersverse vrouw bij de hand en trok naar de waterlijn en toen gebeurde het. "Ik zag de golf komen maar had nooit gedacht dat ze zo groot ging worden", lacht Solari.

De golf vloerde het stel en tot overmaat van ramp verloor hij zijn trouwring. De Amerikaan krabbelde recht en haalde zijn doorweekte gsm uit zijn binnenzak. Na zoveel tegenslag was het dan toch tijd voor een klein wonder: hij vond zijn ring terug! "We bleven maar denken 'wat kan er nu nog misgaan?'", aldus Solari en ja hoor, nog was het niet gedaan. Het koppeltje raakte niet meer weg met hun wagen en daar zaten ze dan op de top van een rots zonder gsm-signaal.

Het minste wat je kan zeggen is dat het huwelijk van het een onvergetelijke gebeurtenis geworden is. "We kregen ons droomhuwelijk op het strand maar ik had mijn man misschien beter in een kast gehuwd", aldus Kathleen.

Door hun drukke professionele bezigheden hebben ze nog niet de tijd gehad om op huwelijksreis te gaan. Misschien kunnen ze het beste kiezen voor een zonzekere bestemming kiezen maar of het dan ook een strandvakantie wordt, lijkt wel erg onwaarschijnlijk. (CBR)


Bron: www.ad.nl
Deel via:

Disclaimer