Twitter Hyves Facebook Mail
Recent geplaatste filmpjes

Live lip-dub huwelijksaanzoek
Voetbaltrucjes
Voetbaltrucjes
Intelligente vogel met haakjes
Intelligente vogel met haakje
Wereldkampioen jojoën
Wereldkampioen jojoën

Tsjechische superheld in strijd tegen hondenpoep

AMSTERDAM - In Praag is een superheld opgestaan die de strijd aangaat tegen hondenbezitters die de poep van hun viervoeters niet opruimen.

De Tsjechische hoofdstad is onlangs uitgeroepen tot dé 'hondenpoepstad' van Europa. SuperVaclav, zoals de man (of vrouw) zich noemt, voelde zich naar aanleiding daarvan geroepen om actie te ondernemen.

"Ik ga de strijd aan tegen onverschilligheid en hypocrisie in onze samenleving", zo zegt de held op zijn blog.

De superheld gaat de parken van Praag af op zoek naar mensen die hondenpoep achterlaten. De poep wordt vervolgens naar de eigenaar gegooid.

Op een filmpje is te zien hoe dat precies in zijn werk gaat. Of zijn acties effect hebben, valt nog te bezien. De hondeneigenaar rent woedend achter SuperVaclav aan, duidelijk niet gediend van zijn of haar actie.

"Op dat moment leek wegrennen de beste optie, maar ik wil niet gezien worden als een lafaard. De volgende keer zal ik het anders aanpakken", aldus SuperClavav.

De superheld pakt ook rokers aan. Mensen die een sigaret opsteken in het openbaar, kunnen vanaf heden rekenen op een emmer water die door SuperVaclav wordt leeggegooid boven hun hoofd.

Ook wildplassers en mensen die zorgen voor geluidsoverlast in Praag kunnen maar beter over hun schouder kijken.

Klik hier voor het filmpje.


Bron: nu.nl
Deel via:

Disclaimer