Twitter Hyves Facebook Mail
Recent geplaatste filmpjes
Vingervlug
Vingervlug
Voetbaltrucjes
Voetbaltrucjes
Truc met brandende kaars
Truc met brandende kaars
Honkbal duik
Honkbalduik

Vrouw (60) ontdekt dat haar overleden echtgenoot haar vader was

Een Amerikaanse vrouw uit Ohio is er zes jaar na de dood van haar echtgenoot achter gekomen dat hij haar biologische vader was. De 60-jarige Valerie Spruill uit Doylestown deed de schrikbarende ontdekking nadat ze zijn haar had opgestuurd voor een DNA-test. Samen hadden ze drie kinderen. Tot haar negende dacht de vrouw dat haar grootouders haar ouders waren. Van Christine, haar biologische moeder die geregeld op bezoek kwam, dacht ze dat ze een kennis van de familie was. Haar 'man' Percy stierf op zijn 60ste in 1998 en omdat er na zijn dood geruchten opdoken dat hij haar biologische vader was, ging ze zelf op onderzoek uit.

 

De reden dat de vrouw het verhaal nu pas naar buiten brengt, is volgens New York Daily News dat de vrouw op zoek is naar mogelijke broers en zussen. Bovendien hoopt ze dat haar opmerkelijke relaas een inspiratie kan zijn voor anderen. "Dat ik hier doorheen ben gekomen, betekent dat een mens veel aan kan, met hulp van God."

De vrouw zei totaal ontgoocheld te zijn nadat een oom haar in 2004, zes jaar na de dood van haar man, had ingelicht over de vreemde familiebanden. Een DNA-test van enkele haren van haar man/vader (die ze gevonden had op een oude kam) bevestigde vervolgens zijn verhaal. Inmiddels is de vrouw er klaar voor om haar levensverhaal wereldkundig te maken. "Dit verhaal moet worden verteld, want kinderen hebben het recht te weten waar ze vandaan komen. Al weet ik dat die waarheid ontzettend veel pijn kan doen."

 

 


Bron: HLN
Deel via:

Disclaimer