Twitter Hyves Facebook Mail
Recent geplaatste filmpjes
Domme ontsnapte gevangenen
Domme ontsnapte gevangenen
Stenen stapelen
Stenen stapelen
Guinness Record gehard glas breken met je lichaam
Guinness Record gehard glas

Vrouw met iPad als hoofd

Vrouw (84) zit twee dagen vast in strandstoel op balkon

Een 84-jarige dame uit het Zweedse Karlskrona dacht vorige week zaterdag eens lekker te genieten van het zonnetje op haar balkon. Die quality-time is echter uitgedraaid op een nachtmerrie nadat de vrouw door haar strandstoel zakte en zich niet op eigen kracht kon bevrijden. Pas twee dagen later werd ze gered door ongeruste vrienden.

 

De stof van de strandstoel was plotseling gescheurd. Wat de vrouw ook probeerde, ze kon niet overeind komen. Toen de vrouw zondag niet kwam opdagen in de kerk, werden haar vrienden ongerust. 'Ze heeft in jaren geen enkele kerkdienst gemist. Er moest dus wel iets niet pluis zijn', stellen kennissen.

Toen maandag de bejaarde dame nog geen teken van leven had gegeven, werd de conciërge van haar flatgebouw opgetrommeld. Samen met de appartementbeheerder en een andere bewoner opende hij met zijn loper de deur van haar appartement.

Op het balkon vonden zij de vrouw in haar benarde situatie. Het slachtoffer was bij bewustzijn en stelde het, naar omstandigheden, goed.

 

 


Bron: AD
Deel via:

Disclaimer