Twitter Hyves Facebook Mail
Recent geplaatste filmpjes
Übervette skateboardtricks
Übervette skateboardtricks
Hoe pel je een banaan als een aap?
Hoe pel je een banaan?
Lenigste man ooit
Lenigste man ooit
Massage van een olifant
Massage van een olifant

Wereldrecord tv-kijken verbroken in Nederland

Zes deelnemers aan het BNN-programma Last Man Watching hebben zondag het wereldrecord tv-kijken verbeterd in het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum. De zes, die iets langer dan 87 uur achtereen achter de buis zaten, waren overgebleven van een groep van 55 kandidaten die donderdagochtend begon aan de recordpoging.

 

Zondagochtend zaten nog elf mensen voor de buis. In de loop van de dag vielen vijf deelnemers af. BNN is organisator van de uitputtingsstrijd.

 

De 'zombies' moesten tot 22 uur zondagavond voor de buis blijven hangen om het nieuwe wereldrecord op hun naam kunnen zetten. Het oude wereldrecord staat volgens BNN op naam van twee Australische zusjes, die 87 uur achter elkaar onafgebroken televisie keken.

 

Eén meisje moest zondagochtend afhaken nadat ze tijdens een korte pauze, waarschijnlijk door een gebrek aan slaap, over een kabel struikelde en naar het ziekenhuis moest worden gebracht. Ze had last van haar voet, maar is volgens BNN alweer thuis.

 

De recordpoging werd georganiseerd ter ere van het 60-jarige bestaan van de Nederlandse televisie. 'Met hun onwaarschijnlijke prestatie hebben deze zes helden een prachtig hoofdstuk toegevoegd aan zestig jaar televisie', reageerde BNN-presentator Patrick Lodiers.


Bron: standaard.be
Deel via:

Disclaimer